traineeship sollicitatieprocedure

het sollicitatie proces in 5 stappen

STAP 1: solliciteer en stuur ons je cv
Wij reageren meestal binnen een dag zodat je snel weet of je voor het traineeship in aanmerking komt.
STAP 2: we nemen telefonisch contact op
Bij een match bellen we je binnen twee werkdagen, we beantwoorden je vragen over het traineeship en bespreken of er aanknopingspunten zijn voor persoonlijk kennismaking.
STAP 3: kennismaking op kantoor
In dit gesprek gaan we in op jouw cv en recruitmentervaring. We bespreken of je een voorkeur hebt voor bepaalde rollen, sectoren of bedrijven en leggen je het programma uit. We bespreken ook de arbeidsvoorwaarden.
STAP 4: selectiegesprek met een partner
We zijn allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan heb je een gesprek met Philip of Koen, de partners van HRK. We gaan samen op zoek naar wat je echt motiveert en welk soort recruitmentrol het beste bij jou past. Binnen drie dagen bellen we je op met een terugkoppeling.
STAP 5: op gesprek bij de opdrachtgever
Misschien is er al direct een opdrachtgever waaraan we je kunnen voorstellen. Omdat je hier waarschijnlijk in dienst gaat is, het belangrijk dat er een goede match is op de vacature die ze open hebben staan. Klikt dit ook? Dan is jouw baan binnen en start jouw traineeship!
STAP 5: opname in de talentpool
Als er niet direct een opdracht voor je is, kom je in onze talentpool. Zodra zich een passende opdracht voordoet leggen we deze direct aan je voor. Als je geïnteresseerd bent introduceren we je en meestal volgt er een gesprek bij de opdrachtgever. Is er een match? Dan kun je starten als trainee!