HetRecruitingKantoor vindt dat de meeste organisaties met een beetje hulp beter gaan recruiten. Wij werken vanuit de identiteit van een klant en versterken daarmee het werkgeversmerk en de unieke recruitmentkracht. Kandidaten merken vaak niet eens dat wij hierbij ondersteunen. HetMobiliteitKantoor zet de volgende stap. Wij zetten onze kennis van werk en de arbeidsmarkt in bij selectie tijdens reorganisaties en bemiddeling van tijdelijke professionals.

Onze klantbenadering is gebaseerd op vijf principes:

 

Als je kiest voor ons kies je voor een professionele, deskundige en integere vorm van dienst verlenen. Wij staan voor een transparante, volwassen samenwerking met echte oplossingen. Pas dan ontstaat er een duurzame relatie, groeit de recruitmentkracht en komen mens en organisatie in beweging. Resultaten – plaatsingen, nieuwe banen, omzet, winst – volgen dan vanzelf. Deze filosofie passen we ook op onszelf toe: wij zijn er van overtuigd dat een divers team en waardering voor ieders kwaliteiten, leidt tot meer werkplezier, langere dienstverbanden en uiteindelijk ook betere resultaten.

over de oprichters

Philip van Grieken en Koen Roozen zitten al twintig jaar in het vak. In 2014 hebben we HetRecruitingKantoor opgericht, met maar een doel voor ogen: een goed kantoor bouwen dat echt waarde toevoegt. Als we daar in slagen kunnen we jou een interessante loopbaan bieden, houden we tevreden klanten en zetten we ons mooie vak verder op de kaart. Daarom is er binnen onze organisatie veel aandacht voor ontwikkeling, vakkennis en de juiste uitvoering van ons vak.

ons vak is geen trucje maar een vaardigheid

In deze arbeidsmarkt die continu verandert houden we het hoofd koel. Nicole Smolenaers van Zuivere Taal ging hierover met ons in gesprek en schreef dit interview.

Binnen onze bedrijven zorg ik voor een vlekkeloze organisatie en operatie. Samen met onze fantastische collega’s werken we hard aan tevreden klanten én kandidaten. Wil je meer weten over mij? Klik dan hier op mijn LinkedIn profiel. Wil je jouw mogelijkheden bij ons spreken? Je kunt mij bellen of appen op 06 – 2696 4800.

Als partner sta ik intensief met de markt in contact. Ik houd ontwikkelingen in de gaten, spreek veel met vakgenoten, schrijf recruitmentblogs én ben voorzitter van de Recruitercode. Wil je meer weten over mij? Klik dan hier op mijn LinkedIn profiel. Wil je met mij praten over jouw carrièremogelijkheden bij ons? Plan dan iets in via deze button of stuur me een appje op 06 – 2111 2751

bel met Koen
wat anderen
over ons
vertellen

"HRK weet binnen no time een organisatie te doorgronden en snel de juiste mensen te werven. Als recruitment partner staat HRK voor mij op nummer 1"

Kelly Jonkers
HR adviseur

"HRK is een betrouwbare kennisorganisatie en sparringpartner, een partner die haar vak verstaat"

André Komáromi
interim recruiter

"Als je structureel en professioneel je wervingsprobleem wilt oplossen, dan ben je blij dat je met mensen als Koen Roozen kunt schakelen"

Geert-Jan Waasdorp
directeur Intelligence Group