HetRecruitingKantoor vindt dat de meeste organisaties met een beetje hulp beter zelf kunnen recruiten. Bureaus zijn vaak overbodig. Ons team werkt vanuit de identiteit van de organisatie en versterkt de eigen recruitmentkracht. Kandidaten merken vaak niet eens dat wij ondersteunen. We geven vorm aan de essentie: goede kandidaten verbinden aan mooie werkgevers. HetMobiliteitKantoor zet de volgende stap. Onze kennis van arbeid en de markt zetten wij in bij selectie tijdens reorganisaties en bemiddeling van tijdelijke professionals.

Als je kiest voor ons kies je voor een professionele, deskundige en integere vorm van dienst verlenen. Wij staan voor een transparante, volwassen samenwerking met echte oplossingen. Pas dan ontstaat er een duurzame relatie, groeit de recruitmentkracht en komen mens en organisatie in beweging. Resultaten – plaatsingen, nieuwe banen, omzet, winst – volgen dan vanzelf. Deze filosofie passen we ook op onszelf toe: wij zijn er van overtuigd dat een divers team en waardering voor ieders kwaliteiten, leidt tot meer werkplezier, langere dienstverbanden en uiteindelijk ook betere resultaten.

over de oprichters

Philip van Grieken en Koen Roozen zitten al twintig jaar in het vak. In 2014 hebben we HetRecruitingKantoor opgericht, met maar een doel voor ogen: een goed kantoor bouwen dat echt waarde toevoegt. Als we daar in slagen kunnen we jou een interessante loopbaan bieden, houden we tevreden klanten en zetten we ons mooie vak verder op de kaart. Daarom is er binnen onze organisatie veel aandacht voor ontwikkeling, vakkennis en de juiste uitvoering van ons vak.

ons vak is geen trucje maar een vaardigheid

In deze arbeidsmarkt die continu verandert houden we het hoofd koel. Nicole Smolenaers van Zuivere Taal ging hierover met ons in gesprek en schreef dit interview.

Het is mijn rol om intensief in contact te staan met de markt. Ik houd ontwikkelingen in de gaten, spreek veel met vakgenoten, schrijf recruitmentblogs, geef training, ben betrokken bij Kiqit én voorzitter van de Recruitercode. Wil je meer weten over mij? Klik dan hier op mijn LinkedIn profiel.

Wil je meer weten over jouw carrièremogelijkheden bij ons? Plan dan iets in via deze button.

bel met Koen

wat anderen
over ons
vertellen

"HRK weet binnen no time een organisatie te doorgronden en snel de juiste mensen te werven. Als recruitment partner staat HRK voor mij op nummer 1"

Kelly Jonkers
HR adviseur

"HRK is een betrouwbare kennisorganisatie en sparringpartner, een partner die haar vak verstaat"

André Komáromi
interim recruiter

"Als je structureel en professioneel je wervingsprobleem wilt oplossen, dan ben je blij dat je met mensen als Koen Roozen kunt schakelen"

Geert-Jan Waasdorp
directeur Intelligence Group