HetRecruitingKantoor bestaat omdat dat de meeste organisaties met een beetje hulp zelf veel beter kunnen gaan recruiten. Bureaus zijn volgens ons vaak overbodig. Ons team versterkt de recruitmentkracht van organisaties en werkt altijd vanuit de identiteit van de organisatie. Daarmee geven we vorm aan waar het werkelijk om draait: kandidaten verbinden aan een mooie werkgever. In onze dienstverlening merkt een kandidaat vaak niet eens dat wij een opdrachtgever ondersteunen.

Met HetMobiliteitKantoor ondersteunen wij, met kennis van arbeid en de arbeidsmarkt, organisaties bij door- en uitstroom uitdagingen zoals reorganisatie en outplacement.

Als je kiest voor ons kies je voor een professionele, deskundige en integere vorm van dienst verlenen. Wij staan voor een transparante, volwassen samenwerking met echte oplossingen. Pas dan ontstaat er een duurzame relatie, groeit de recruitmentkracht en komen mens en organisatie in beweging. Resultaten – plaatsingen, nieuwe banen, omzet, winst – volgen dan vanzelf. Deze filosofie passen we ook intern toe: wij zijn er van overtuigd dat een divers team en waardering van ieders kwaliteiten, leidt tot meer werkplezier, langere dienstverbanden en uiteindelijk ook betere resultaten.

over de oprichters van HetRecruitingKantoor

HRK is opgericht door Koen Roozen en Philip van Grieken. In de afgelopen twintig jaar hebben ze hun sporen verdiend. Met hun drijfveer om ‘gewoon een goed kantoor’ te bouwen en het vak verder op de kaart te zetten, is er binnen HRK veel aandacht voor ontwikkeling en vakkennis. Philip en Koen stonden mee aan start van de Hogeschool voor Recruitment en de Recruitercode. Ook zijn ze als docent en blogger actief betrokken bij kennisoverdracht en opinie maken. Zij stellen zichzelf graag aan je voor:

Philip van Grieken richtte samen met Koen in 2014 HetRecruitingKantoor op en is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Zijn natuurlijke interesse ligt in HRM en strategische personeelsbemiddeling in het bijzonder. Philip is een rustige en analytische gesprekspartner met ruime ervaring in het opzetten en verbeteren van recruitment. Hij kan snel inschatten waar de toegevoegde waarde van recruitment ligt. Wil je meer over Philip weten? Klik dan hier op zijn LinkedIn profiel of plan een persoonlijk gesprek via deze button.

bel met Philip

Koen Roozen heeft als oprichter van HetRecruitingKantoor meer dan twintig jaar recruitmentervaring. In zijn verleden als interim recruitmentmanager heeft hij regelmatig recruitment opgebouwd of moeten herstructuren. Koen denkt graag snel en intuïtief en blogt over recruitment, is docent strategisch recruitment en voorzitter van de Recruitercode-commissie.Wil je meer over Koen weten? Klik dan hier op zijn LinkedIn profiel of plan een persoonlijk gesprek via deze button.

bel met Koen

wat anderen
over ons
vertellen

"HRK weet binnen no time een organisatie te doorgronden en snel de juiste mensen te werven. Als recruitment partner staat HRK voor mij op nummer 1"

Kelly Jonkers
HR adviseur

"HRK is een betrouwbare kennisorganisatie en sparringpartner, een partner die haar vak verstaat"

André Komáromi
interim recruiter

"Als je structureel en professioneel je wervingsprobleem wilt oplossen, dan ben je blij dat je met mensen als Koen Roozen kunt schakelen"

Geert-Jan Waasdorp
directeur Intelligence Group