antwoord op
de meest
gestelde vragen

Hebben jullie nog wel interim opdrachten?

We krijgen nog wel aanvragen binnen, maar dit is wel sterk teruggelopen.


Hoe matchen jullie?

We matchen beschikbare freelancers altijd nauwkeurig op de wensen van de opdrachtgever. Vanuit onze inhoudelijke kennis gaan we met de opdrachtgever in gesprek over toetsbare criteria, die we ook bij de aanvraag benoemen.


Hoe onderhoud ik contact met jullie?

Wanneer je wilt laten weten dat je beschikbaar bent, kun je dit het beste online doen via de site: freelance. Bellen of berichten sturen om te vragen of we een nieuwe opdracht hebben is minder zinvol.


Gaan de masterclasses en workshops wel door?

Ja, deze gaan gewoon door maar hebben de oorspronkelijke data verplaatst. De meest actuele informatie over tijden en data vind je op workshops & masterclasses.


Moet ik doorgeven als ik niet meer beschikbaar ben?

Wij vinden het heel fijn als je dat doorgeeft via inschrijving pauzeren.


Hoe kan ik mijn gegevens aanpassen?

Als je jouw gegevens wilt aanpassen, bijvoorbeeld omdat je minder beschikbaar bent of jezelf tegen een ander tarief wilt aanbieden, kan je hier je inschrijving aanpassen.


Hoe geef ik aan waar ik naar op zoek?

We vragen je zo precies mogelijk te zijn in wat je zoekt, tegen welk tarief en waar je goed in bent. Als je alle vragen op het inschrijfformulier goed invult, komen we samen een heel eind. Hopelijk begrijp je dat we met opmerkingen als “hebben jullie nog een leuke klus voor mij?” niet veel kunnen.


Hoe weet ik of jullie een nieuwe opdracht hebben?

De meeste nieuwe opdrachten publiceren we op onze LinkedIn pagina waarop je je kunt abonneren.


Schrijven jullie iedereen in?

Nee wij schrijven niet iedereen in. Wij zijn gespecialiseerd in bemiddeling van freelance professionals die zich bezighouden met de arbeidsmarkt (recruiter, loopbaanadviseurs, recruitmentmarketeers, enz.). Wij schrijven je niet in als we denken dat er weinig kans is dat we een voor jou passende opdracht krijgen.


Jullie hebben me niet benaderd, maar ik zie toch een passende opdracht bij jullie?

In dat geval: als de opdracht bij je past – meld je vooral! Er zijn veel freelancers op de markt, dus we kunnen niet iedereen benaderen. We kijken dan nauwkeurig of je voldoet aan de criteria en nemen in dat geval contact met je op.


Kan ik reageren op opdrachten als ik niet voldoe aan de criteria?

Dat kan wel, maar heeft eigenlijk niet zoveel zin. De eisen zijn ons opgelegd of in goed overleg met de opdrachtgever afgestemd. In deze markt zijn er meestal wel freelancers beschikbaar die wel aan de eisen voldoen.


Kan ik inhoudelijke feedback krijgen?

Helaas kunnen we niet iedereen altijd een inhoudelijke reactie geven. Maar als we met elkaar in gesprek zijn over een opdracht zorgen we natuurlijk altijd wel voor inhoudelijke feedback.


Kan ik mezelf uitschrijven?

Natuurlijk kan dat. Stuur dan een mailtje naar info@hetrecruitingkantoor.nl en we zullen binnen 48 uur je gegevens uit onze database verwijderen.