vertrouwen
uitdagen en
doorgroeien

werken bij HRK

Werken bij HRK is veelzijdig en afwisselend. Jouw recruitmentervaring combineer je met de expertise en ondersteuning van ons team, gespecialiseerd in sourcing, recruitment en recruitmentmarketing. Als brede dienstverlener doen wij projecten, detachering, sourcing en outsourcing. Jij kunt als projectrecruiter – afhankelijk van jouw ambitie en de klantvraag – de ene keer gedetacheerd worden, een project op kantoor oppakken of bij een klant (mede)verantwoordelijk zijn voor recruitment. Volop kansen dus om jezelf verder te ontwikkelen tot een sterke allround recruiter of een nog betere sourcing recruiter. Jouw ambities en kwaliteiten staan centraal!

plezierige werkomgeving en goed werk-privébalans

inclusieve werkomgeving

jouw talenten en ambitites staan centraal

een goed salaris (maximaal €4000)

veel ontwikkelingsmogelijkheden en intensieve begeleiding

afwisselend werk terwijl je deel uitmaakt van een team

jouw vervolgstap in recruitment

Om je een indruk te geven van onze diensten
  • detachering: met de groei van onze organisatie bouwen wij verder aan onze flexcapaciteit en het team van projectrecruiters. Vakkundige recruiters die van afwisseling houden, staan voor het vak en bij een team willen horen. Je werkt bij verschillende opdrachtgevers op locatie. Geschikt voor recruiters die in verschillende keukens willen kijken.
  • projecten: op afstand versterken we vaste recruitmentteams met projectmatige sourcing en het opbouwen van talentpools. Samen met collega’s werk je voor opdrachtgevers die je goed kent. Je werkt afwisselend op locatie bij de opdrachtgever en bij ons op kantoor. De beste rol voor recruiters die van afwisseling houden en een passie hebben voor sourcing.
  • outsourcing: kleinere opdrachtgevers zonder recruitment ontzorgen wij op locatie. Je werkt als corporate recruiter voor de opdrachtgever en handelt uit zijn naam, vanuit zijn locatie. Een partner van HRK begeleid je. Een ideale keuze voor een recruiter die zich voor langere tijd volledig wil vastbijten in één opdrachtgever.

Op dit moment zijn er helaas geen mogelijkheden.

De recruiters van HRK kun je op pad sturen met een opdracht
Hans Rademakers – recruitmentmanager