vertrouwen
uitdagen en
doorgroeien

bij ons werken

Werken bij HRK is veelzijdig en afwisselend. Jouw recruitmentervaring combineer je met de expertise en ondersteuning van ons team, gespecialiseerd in sourcing, recruitment, interimmen en outsourcing. Als brede dienstverlener doen wij projecten, talentpooling, sourcing as a service en outsourcing.

Jij wordt als projectrecruiter – afhankelijk van jouw ambitie en de klantvraag – de ene keer gedetacheerd, dan weer pak je project op of werk je bij een klant aan recruitment. Als sourcing recruiter werk je soms aan een groot project of aan meerdere kleinere projecten of source je voor lastige vacatures in techniek of IT. Je krijgt volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen tot een sterke allround recruiter of een nog betere sourcing recruiter. Jouw ambities en kwaliteiten staan centraal!

plezierige werkomgeving
en goede balans werk-privé

inclusieve en veilige
werkomgeving

jouw talenten en
ambities staan centraal

een marktconform
salaris

veel ontwikkelingsmogelijkheden
en intensieve begeleiding

afwisselend werk
en veel ruimte voor initiatief

jouw vervolgstap in recruitment

Om je een indruk te geven van onze diensten:

  • detachering: met de groei van onze organisatie bouwen wij verder aan onze flexcapaciteit en het team van projectrecruiters. Vakkundige recruiters die van afwisseling houden, staan voor het vak en bij een team willen horen. Je werkt bij verschillende opdrachtgevers op locatie. Geschikt voor recruiters die in verschillende keukens willen kijken.
  • projecten: op afstand versterken we vaste recruitmentteams met projectmatige sourcing (as a service) en het opbouwen van talentpools. Samen met collega’s werk je voor opdrachtgevers die je goed kent. Je werkt afwisselend op locatie bij de opdrachtgever en bij ons op kantoor. De beste rol voor recruiters die van afwisseling houden en een passie hebben voor sourcing.
  • outsourcing: kleinere opdrachtgevers zonder recruitment ontzorgen wij op locatie. Je werkt als corporate recruiter voor de opdrachtgever en handelt uit zijn naam, vanuit zijn locatie. Een partner van HRK begeleid je. Ideaal voor een recruiter die zich voor langere tijd volledig wil vastbijten in één opdrachtgever.

De actuele mogelijkheden vind je op de vacaturepagina.

actuele vacatures

De recruiters van HRK kun je op pad sturen met een opdracht
Hans Rademakers – recruitmentmanager