samen werken
aan de mooiste
opdrachten

via ons freelancen

Wij bemiddelen freelancers met passie voor de arbeidsmarkt. Met regelmaat krijgen wij aanvragen voor tijdelijke capaciteit op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, mobiliteit, uitstroom, recruitment en resourcemanagement. We werken binnen alle sectoren van zorg tot IT, voor kleine en grotee opdrachtgevers en van overheid tot industrie. Wij willen de beste freelancers matchen op de mooiste opdrachten. We leren je graag beter kennen als je:

  • werkt in mobiliteit, inhuur, recruitment of arbeidsmarktcommunicatie;
  • beschikt over tevreden klanten en referenties;
  • aansprekende resultaten boekt;
  • tarief in overeenstemming is met je niveau.

Nieuwsgierig? Lees dan hieronder hoe wij werken.

wekelijks
nieuwe opdrachten

bemiddeling door
experts met vakkennis

vaste transparante
bemiddelingsvergoeding

sparren tijdens je
opdracht altijd mogelijk

Wij zijn de matchmaker met inhoudelijke expertise. Opdrachtgevers schakelen ons in als ze een zorgvuldig geselecteerde freelancer willen. Daarvoor staan wij het hele jaar in contact met freelance arbeidsmarktprofessionals en kijken we naar de mens achter het cv. Wij willen de beste freelancers kennen zodat we de mooiste matches kunnen maken. Wil jij dat ook? Laat dan hier je gegevens achter.

 

We gaan in gesprek als we iets voor elkaar kunnen betekenen. Meestal begint dat met een open kennismaking. We bespreken onze werkwijze en bekijken samen of jouw ervaring aansluit bij onze opdrachtgevers. Daarna gaan we je matchen op opdrachten en introduceren in ons netwerk. Tijdens een opdracht kan je altijd overleggen met onze experts. Op LinkedIn publiceren we nieuwe opdrachten, workshops en interessante nieuwsfeiten. Abonneer je dus snel op onze LinkedIn pagina.

HRK is de expert in freelancers, waardoor ik snel zes goede interim recruiters kon aanstellen
Carmen van den Berg - recruitmentmanager