samen werken
aan de mooiste
opdrachten

freelance professionals

Wij bemiddelen freelancers met passie voor de arbeidsmarkt. Met regelmaat krijgen wij aanvragen voor tijdelijke capaciteit op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, mobiliteit, uitstroom, recruitment en resourcemanagement. We werken binnen alle vakgebieden van zorg tot IT, voor opdrachtgevers van groot tot klein en van overheid tot industrie. Wij willen de beste freelancers matchen op de mooiste opdrachten en leren je graag beter kennen, mits je:

  • je aantoonbare ervaring hebt in mobiliteit, inhuur, recruitment of arbeidsmarktcommunicatie;
  • tevreden klanten hebt die wij kunnen bellen voor een referentie;
  • prestaties levert en opdrachtdoelstellingen behaalt;
  • het tarief in overeenstemming is met je niveau.

Nieuwsgierig? Lees dan hieronder hoe wij werken.

unieke masterclasses, exclusief voor freelancers

frequent nieuwe opdrachten

bemiddeling door experts met vakkennis

vaste, transparante bemiddelingsvergoeding

extra ondersteuning tijdens opdrachten indien gewenst

Wij zijn de matchmaker met inhoudelijke expertise. Opdrachtgevers schakelen ons in als ze een zorgvuldige selectie freelance arbeidsmarktprofessionals willen. Daarvoor staan wij het hele jaar in contact met arbeidsmarktprofessionals en kijken naar de freelancer achter het cv. Wij willen de beste freelancers kennen, zodat we de mooiste matches kunnen maken.

Wil je freelance opdrachten doen via  HRK, dan kun je hier inschrijven, je gegevens aanpassen of je in inschrijving (gedeeltelijk) pauzeren. We nemen alleen inschrijvingen via de website in behandeling.

 

We gaan alleen de samenwerking met je aan als we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen. Meestal begint onze samenwerking met een telefonische kennismaking, een videogesprek of een gesprek bij ons op kantoor. We leggen je onze dienstverlening uit en maken samen een inschatting of jouw profiel aansluit bij onze opdrachtgevers.

We introduceren je in ons HRK-netwerk, matchen je op opdrachten en geven je gratis toegang tot onze workshops & masterclasses. Tijdens de opdrachten die je via ons uitvoert, kun je sparren met partners die hun sporen als interimmer ruimschoots verdiend hebben. Op LinkedIn publiceren we alle informatie over bijvoorbeeld nieuwe opdrachten, workshops en masterclasses. Abonneer je dus snel op onze LinkedIn pagina.

vragen n.a.v. COVID-19

De vragen en onze antwoorden n.a.v. COVID-19 hebben we verzameld op deze Q&A pagina.

HRK is de expert in freelancers, waardoor ik snel zes goede interim recruiters kon aanstellen
Carmen van den Berg - recruitmentmanager